COACHING | Individuele begeleiding voor minder stress

Als werkgever is het natuurlijk belangrijk om je medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden bij stressklachten. Naast groepslessen biedt De YogaZaak ook individuele coaching aan. Karin Weinberg is gecertificeerd coach Leefstijl en Stress & Burn-out. Ter preventie van een burn-out of als onderdeel van een re-integratietraject na een burn-out. Een combinatie van yoga, coaching en massage is ook mogelijk. Dit is uiteraard altijd maatwerk.

Individuele No Stress-pakket
Yoga is een goede manier om te helpen bij het voorkomen van een burn-out. Of een fijn onderdeel van een re-integratietraject na een burn-out. Met meer rust en focus herstel je vaak sneller van een burn-out:
– Je leert weer naar jezelf en je eigen lichaam te luisteren
– Je herkent eerder de stress-signalen van je lichaam
– Je leert ontspannen op de momenten dat de stress je even te veel wordt.

Kan ik jou of jouw medewerkers helpen om minder stress te ervaren? Bel of mail me dan gerust voor meer informatie.

  Yoga geeft rust en focus

Yoga is ideaal om een burn-out te voorkomen. Met yoga leer je weer naar jezelf en je eigen lichaam te luisteren. Yoga helpt je bij het herkennen van de stresssignalen van je lichaam. Yoga laat je ontspannen op de momenten waarop het even te veel wordt en is ook ideaal als onderdeel van een re-integratietraject na een burn-out. Want met meer rust en focus herstel je vaak sneller van bijvoorbeeld een burn-out.

“De yogalessen van Karin hebben echt bijdragen aan het herstel na mijn burn-out. Het was voor mij een manier om op een vriendelijke manier weer contact te maken met mijn lichaam. De lessen hebben letterlijk geholpen weer balans te vinden.”

Sam, docent HvA

“Ik startte bij Karin met chronische stressklachten, en nu zijn deze veel minder. Na de les zijn mijn spieren weer soepel en is mijn geest rustig. En ziet alles er net wat mooier uit. Ik ben me bewuster geworden van mijn houding en ademhaling, en weet beter hoe ik me kan ontspannen.”

Martine, onderzoeker bij de overheid

Anti Stress Coaching voor bedrijven

Ik kom graag langs om kennis met jou en jouw bedrijf te maken.
Door alvast een aantal vragen te beantwoorden kan ik doelgericht op je aanvraag in gaan. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Karin Weinberg