Passie voor yoga delen

Yoga is mijn grote passie. Als yogadocent wil ik jou leren stress los te laten, dichter bij jezelf te komen en rust te ervaren. Naast yoga heb ik me verdiept in meditatie, mindfulness, Thaise Yoga Massage en coaching (Leefstijl en Stress- en Burn-out).

Ik word warm van mensen weer fit en vitaal te maken, zowel individueel als in groepsverband. Meestal geef ik de lessen zelf, soms helpen andere ervaren yogadocenten uit mijn netwerk mee. Zo biedt de YogaZaak altijd lessen en workshops die precies passen bij jou, jouw bedrijf of organisatie.

Nuchter en spiritueel

De drijvende kracht achter de YogaZaak, ben ik: Karin Weinberg (Rajshahi, 1975). Een combinatie van Hollandse nuchterheid en Aziatische spiritualiteit. Yoga heeft sinds 2010 mijn hart gestolen. Het geeft mij rust, kracht en energie. Elke dag weer. En dat gun ik iedereen. Daarom heb ik de YogaZaak opgericht. Inmiddels geef ik een paar jaar met veel plezier yogalessen in en rond Amsterdam. Dit doe ik o.a. voor de politie, bij defensie en de gemeente Amsterdam.

Gecertificeerd yogadocent

Ik verdiep me al jaren in de helende effecten van yoga. De afgelopen jaren heb ik verschillende yogaopleidingen gevolgd in Nederland en natuurlijk in India. In India is yoga tenslotte ontstaan. Als gecertificeerd en ervaren yogadocent kan ik anderen laten ervaren wat yoga voor je doet. Ik ontdekte een integrale aanpak om een beter mens te zijn: zowel fysiek als mentaal. Voor mij was yoga echt life changing: minder naar mijn ego luisteren, en meer mijn hart volgen. Dit gaf mij veel meer dan mijn studies Nederlands Recht en Politiekundige.

Mijn stijl van yoga

Ik geef yoga zoals ik zelf ben: nuchter, maar met oog voor jouw persoonlijke en innerlijke ervaring. Luisteren naar je gevoel, naar dat kleine stemmetje in je hart. En vooral: doen wat je leuk vindt. Dat is heel belangrijk, weet ik uit eigen ervaring. Niet alleen die flitsende en stressvolle carrière, maar de juiste balans tussen mentale en fysieke inspanning en ontspanning. Ik kan je helpen die balans te vinden dankzij de yogalessen.

Verliefd op India

Mijn liefde voor India is bijna net zo groot als mijn passie voor yoga. Dat mijn roots in Zuid-Azië liggen, heeft daar alles mee te maken. Ik ben dol op de natuur, het heerlijke eten en de rijke cultuur van India. Deze liefde wil ik graag delen! Daarom ga ik elk jaar naar India en neem ik kleine groepen mee tijdens de I love India-reis. 

Ook yogalessen of workshops volgen?

Wil jij meer weten over de lessen van de YogaZaak? Neem gerust even contact met me op.