Yoga op het werk

De YogaZaak is gespecialiseerd in bedrijfsyoga. En bedrijfsyoga is niet zweverig, juist niet. De YogaZaak kan jou en je medewerkers helpen om rust en ontspanning te vinden in de dagelijkse drukte op het werk. We geven deze bedrijfsyoga bij jou op kantoor: we nemen zelf alle benodigdheden mee. Of schaffen de yogamatten en dekentjes voor jullie aan. De yogalessen zijn naar wens 60, 75 of 90 minuten. Dit kan zowel voor, tijdens of na werktijd.

No Stress-pakket – Bedrijfsyoga vermindert stress

Bedrijfsyoga helpt bij het verminderen van werkstress. We leren je verschillende technieken waarmee je je – ook tijdens het werk – beter kunt ontspannen. Een goed voorbeeld van medewerkers, die door hun werk (veel) last hebben van stress, zijn politieambtenaren. Daarom geef ik minstens twee keer per week yogales bij de Amsterdamse politie. Dit heeft tot goede resultaten geleid: minder stress en meer focus, productiviteit en creativiteit. Speciaal om stress op het werk te verminderen, heb ik het NO STRESS-pakket gemaakt.

Wil jij ook de voordelen van bedrijfsyoga ervaren? Wil je een wekelijkse of maandelijkse yogacursus of yogales bij jou op kantoor? Neem dan contact met mij voor alle mogelijkheden van De YogaZaak voor jouw bedrijf.

“Ik kan de lastigste situaties nu beter aan.”

Lucie, politievrouw

Stop Burn-out Pakket – Burn-out voorkomen en herstellen

Yoga geeft rust en focus. Ideaal dus om een burn-out te voorkomen. Met yoga leer je weer naar jezelf en je eigen lichaam te luisteren. Yoga helpt je bij het herkennen van de stresssignalen van je lichaam. Yoga laat je ontspannen op de momenten waarop het even te veel wordt. Speciaal hiervoor heb ik het STOP BURN-OUT PAKKET met ontspannende yogalessen.

Yoga is ook ideaal als onderdeel van een re-integratietraject na een burn-out. Want met meer rust en focus herstel je vaak sneller van bijvoorbeeld een burn-out. Yoga helpt zowel tijdens het re-integratietraject zelf als daarna (als je weer aan het werk bent).

“De yogalessen van Karin hebben echt bijdragen aan het herstel na mijn burn-out. Het was voor mij een manier om op een vriendelijke manier weer contact te maken met mijn lichaam. De lessen hebben letterlijk geholpen weer balans te vinden.”

Sam, docent HvA

“Ik startte bij Karin met chronische stressklachten, en nu zijn deze veel minder. Na de les zijn mijn spieren weer soepel en is mijn geest rustig. En ziet alles er net wat mooier uit. Ik ben me bewuster geworden van mijn houding en ademhaling, en weet beter hoe ik me kan ontspannen.”

Martine, onderzoeker bij de overheid

Yogaworkshop ook als bedrijfsuitje

Wil je op een originele manier je medewerkers laten ontspannen en meer verbinding laten maken met elkaar? Kies dan eens voor een yogaworkshop. Een yogaworkshop tijdens een bedrijfsuitje of teamdag haalt –op een respectvolle, ontwapenende en rustgevende manier– iedereen even uit zijn comfortzone. Samen stilstaan bij het hier en nu, zonder te denken aan de stress van gisteren of de zorgen van morgen. Als dat geen positief effect heeft op de teamspirit!? Wil je ook een originele workshop voor jouw team? Neem dan nog even contact met mij op!

“Het was super! En als er van de 22 mensen er slechts 1 wegloopt, dan is dat een geweldig resultaat. Lachen omdat het onwennig is, is alleen maar leuk. Maar tijdens de eindontspanning gewoon 21 mensen die in de briefingruimte languit muisstil liggen, vind ik een superprestatie. Je hebt het talent om mensen down to earth mee te nemen in de yogawereld!”

De organisator van een teambuildingsuitje van de politie Amsterdam.

Yoga in jouw bedrijf is altijd maatwerk

Wil je meer weten over de voordelen van bedrijfsyoga door De YogaZaak? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken met jou en jouw bedrijf. Daarom vraag ik je een aantal korte vragen te beantwoorden. Zo kan ik beter op je aanvraag ingaan. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Yoga zorgt voor:

 • Minder stress
 • Een betere fysieke conditie
 • Meer focus / concentratie
 • Meer energie
 • Meer vitaliteit & weerbaarheid
 • Meer creativiteit & productiviteit

Een workshop is er al vanaf

€ 200,00 excl btw

Mogelijkheden

Bedrijfsyoga is altijd maatwerk. Ik kan dus alle soorten yogalessen verzorgen. Zoals:

 • Wekelijkse yoga (voor een half jaar)
 • Pakket van 10 lessen
 • Voor, tijdens of na werktijd
 • In house, dus bij jou op kantoor & online
 • Les van 60 minuten
 • Wij kunnen de yogamatten en dekentjes voor je meenemen of voor je aanschaffen
 • Kleine groepen (maximaal 15 deelnemers) dus veel persoonlijke aandacht

Yoga in jouw bedrijf is altijd maatwerk.

Ik kom graag langs om kennis met jou en jouw bedrijf te maken.
Door alvast een aantal vragen te beantwoorden kan ik doelgericht op jouw aanvraag in gaan. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Karin Weinberg

  Wat vinden anderen van De Yogazaak

  “Voordat ik aan bedrijfsyoga deed, had ik door privéomstandigheden allerlei klachten -slaapstoornissen, te zwaar en futloos-, maar deze zijn afgenomen door yoga. Ik zou het niet meer willen missen.”

  Erik – Inspecteur van politie in Amsterdam Centrum

  “Na 25 jaar fitness had ik de behoefte iets anders te gaan doen. Door yoga voel ik me flexibeler en leniger dan ooit. Yoga heeft mij een stuk rust, maar ook meer energie gebracht. Karin geeft heel laagdrempelig yoga. Ze is niet zo serieus, er mag best gelachen worden.”

  Tayfun – Inspecteur van politie in Amsterdam Centrum

  “Yoga neemt in mijn sportieve leven een steeds prominentere plek in. Het is een prima cooling-down. De yogahoudingen en de diepe ademhaling zorgen voor elasticiteit en ontspanning in lijf en geest. De wijze waarop Karin dit doet -de juist intonatie en coachend- is bepalend voor het effect. Ik zou het iedereen aanraden.”

  Michel – Wijkagent in Amsterdam Oost