shiva Rishikesh

I love India-reis 2024

Mijn liefde voor India is bijna net zo groot als mijn passie voor yoga. Dat mijn roots in Bangladesh liggen, heeft daar alles mee te maken. Ik ben dol op de natuur, het heerlijke eten en de rijke cultuur van India. Deze liefde wil ik graag delen! Daarom ga ik elk jaar naar India en neem ik kleine groepen mee (7-10 reizigers) tijdens de I love India-reis.

 20-31 maart 2024

In 12 dagen bezoeken we Noord-India en laat ik je kennismaken met dit bijzondere land, de cultuur en haar bevolking. Never a dull moment, er gebeurt altijd wel wat. We bezoeken de heilige hindu-steden Rishikesh en Varanasi -gelegen aan de Ganges- en boeddhistische pelgrimsplaats Sarnath, waar Boeddha zijn 1e preek hield en Agra. En zijn veel activiteiten (sunrise op Kunjapuri mountain, hiken, raften en yoga), maar er is ook genoeg vrije tijd. Bijzonder aan de maart-reis is het vieren van Holi.

Een avontuurlijke rondreis, die anders is dan alle andere rondreizen. Ik werk namelijk samen met mijn Indiase vrienden, harde werkers en kleine ondernemers. Een groot deel van de reis wordt geïnvesteerd we in hun toekomst en hun familie door donaties via speelgoed, schoolspullen en knuffels. Daarnaast is onze financiële ondersteuning in hun scholing & ontwikkeling, in het bijzonder voor meisjes, ontzettend belangrijk. 

Prijs: € 1750 (gedeelde kamer) of € 1950 (eenpersoonskamer)

Inclusief: verblijf, vervoer, (meeste) maaltijden en activiteiten ter plaatse

Exclusief: vlucht Amsterdam-Delhi, visum en verzekering.

Komt dat niet uit? Volgende reis:

oktober 2024

India & Nepal

I love India reis 2019

In februari 2019 was de allereerste I love India-reis. Met 5 vrouwen hebben we een rondreis gemaakt en heb ik mijn liefde voor het land, de cultuur, het eten, de mensen, yoga en spiritualiteit gedeeld. En met succes! De vrouwen vonden het incredible. En dat was het zeker.

I love incredible India 2020

Februari 2020 was de tweede editie van de I love India-reis. Met een kleine groep 40 plussers -4 vrouwen en 1 man- gingen we op avontuur. Startpunt: Delhi. Vervolgens naar Rishikesh, Haridwar, Allahabad (per ongeluk), Varanasi, Sarnath en weer terug naar Delhi. Thuiskomen India is voor mij thuiskomen. Direct na de landing voel ik me [...]