shiva Rishikesh

I love India-reis 2023

Mijn liefde voor India is bijna net zo groot als mijn passie voor yoga. Dat mijn roots in Bangladesh liggen, heeft daar alles mee te maken. Ik ben dol op de natuur, het heerlijke eten en de rijke cultuur van India. Deze liefde wil ik graag delen! Daarom ga ik elk jaar naar India en neem ik kleine groepen mee tijdens de I love India-reis.

 18-28 oktober 2023

Interesse? Stuur me dan even een mailtje. Let op … beperkt aantal plaatsen!

“Een mooie, intieme reis, waarbij je écht onder de locals bent.”

Komt dat niet uit? Volgende reis:

20-30 maart 2024

I love India reis 2019

In februari 2019 was de allereerste I love India-reis. Met 5 vrouwen hebben we een rondreis gemaakt en heb ik mijn liefde voor het land, de cultuur, het eten, de mensen, yoga en spiritualiteit gedeeld. En met succes! De vrouwen vonden het incredible. En dat was het zeker.

I love incredible India 2020

Februari 2020 was de tweede editie van de I love India-reis. Met een kleine groep 40 plussers -4 vrouwen en 1 man- gingen we op avontuur. Startpunt: Delhi. Vervolgens naar Rishikesh, Haridwar, Allahabad (per ongeluk), Varanasi, Sarnath en weer terug naar Delhi. Thuiskomen India is voor mij thuiskomen. Direct na de landing voel ik me [...]

Agenda

I love India-reis

Ik organiseer weer een mooie reis in het najaar van 2023!

18-28 oktober 2023   € 1400

Ter plaatse heel veel inclusief (verblijf, vervoer, excursies en de meeste maaltijden). Gedeelde, eenvoudige kamers om het betaalbaar te houden. Exclusief vlucht Amsterdam-Delhi, visum & verzekering.

Nieuwsgierig? Januari 2023 heb ik een voorverkenning gedaan, de route afgelegd, vrienden weer gezien en de boel gereld. Kijk hier voor foto’s en video’s.

20-30 maart 2024

Kun je niet in oktober? In maart is de volgende reis. Wil je op de hoogte blijven? Mail info@deyogazaak.com en dan zet ik je op de lijst.