Ik ben Karin Weinberg, eigenaar van De YogaZaak. Een combinatie van Hollandse nuchterheid en Aziatische spiritualiteit. Yoga heeft in 2010 mijn hart gestolen. Het geeft mij rust, kracht en energie. Elke dag weer. En dat gun ik iedereen. Ik word warm van mensen weer fit en vitaal te maken, zowel individueel als in groepsverband. Daarom heb ik de YogaZaak opgericht!


Stress loslaten
op meerdere manieren
Als ervaren bedrijfsyogadocent, coach en masseur wil ik jou leren stress los te laten, dichter bij jezelf te komen en rust te ervaren. Zowel tijdens en na je werk zodat je werkstress niet mee naar huis neemt. Naast yoga heb ik me daarom verdiept in meditatie, mindfulness, Thaise Yoga Massage en coaching. Ik ben ook gecertificeerde coach op het gebied van Leefstijl, Stress- en Burn-out.

Helende effect van yoga
Ik verdiep me al jaren in de helende effecten van yoga. Met veel plezier heb ik verschillende yogaopleidingen gevolgd in Nederland en natuurlijk in India. In India is yoga tenslotte ontstaan. Ik ontdekte een integrale aanpak om een beter mens te zijn: zowel fysiek als mentaal. Voor mij was yoga echt life changing: minder naar mijn ego luisteren, en meer mijn hart volgen. Dit gaf mij veel meer dan mijn studies Nederlands Recht en Politiekundige.

Mijn stijl van yoga
Ik geef yoga zoals ik zelf ben: nuchter en met humor. En altijd met oog voor jouw persoonlijke en innerlijke ervaring. Ik help je meer te luisteren naar je gevoel, naar dat kleine stemmetje in je hart. En vooral: om te doen wat je leuk vindt. Dat is heel belangrijk, weet ik uit eigen ervaring. Niet alleen die flitsende en stressvolle carrière, maar de juiste balans tussen mentale en fysieke inspanning en ontspanning. Ik kan je helpen die balans te vinden dankzij mijn yogalessen.

“Yoga heeft mij een stuk rust, maar ook meer energie gebracht. Karin geeft heel laagdrempelig yoga. Ze is niet zo serieus, er mag best gelachen worden.”
Tayfun, politieman


Altijd passende yogalessen
Meestal geef ik de lessen zelf. Soms helpen ook andere ervaren yogadocenten uit mijn netwerk mee. Zo biedt de YogaZaak altijd lessen en workshops die precies passen bij jou, jouw bedrijf of organisatie. Inmiddels geef ik een paar jaar met veel plezier yogalessen in en rond Amsterdam. Dit doe ik o.a. voor de politie, bij defensie en de gemeente Amsterdam.

Verliefd op India
Mijn liefde voor India is bijna net zo groot als mijn passie voor yoga. Dat mijn roots in Zuid-Azië liggen, heeft daar alles mee te maken. Ik ben dol op de natuur, het heerlijke eten en de rijke cultuur van India. Deze liefde wil ik graag delen! Daarom ga ik elk jaar naar India en neem ik kleine groepen mee tijdens de I love India-reis. Ga jij binnenkort ook mee?

Ook fijne yogalessen volgen? Of wil je nog iets meer weten over de yogaworkshops of individuele coaching van De YogaZaak? Neem gerust even contact met me op.