Dankbaarheid in 2020

Door: Karin Weinberg / 28-12-2020

Niet – niet Contemplerend over dit bizarre jaar, kunnen we gemakkelijk een optelsom maken van wat allemaal niet mogelijk was. Deze blog gaat vooral over wat juist wél kon. Uiteraard met respect voor mensen die dierbaren verloren hebben aan C (of wat anders), wiens bedrijf is omgevallen. Of als je je hoofd nauwelijks boven water […]

Lees verder ›

Nieuwe start, toen en nu

Door: Karin Weinberg / 11-05-2020

Een eerlijk, warm en kwetsbaar verhaal over de kronkels in mijn pad. Mijn wens, mijn droom. Over teleurstelling, veerkracht, realisme en reset. KL 844  Op 15 november 1975 kwam ik in Nederland aan met vlucht KL 844, vanuit Dhaka via Bangkok naar Amsterdam. Ik was exact 7 maanden oud en toen begon mijn nieuwe leventje. Zoals [...]
Lees verder ›

I love incredible India 2020

Door: Karin Weinberg / 24-02-2020

Februari 2020 was de tweede editie van de I love India-reis. Met een kleine groep 40 plussers -4 vrouwen en 1 man- gingen we op avontuur. Startpunt: Delhi. Vervolgens naar Rishikesh, Haridwar, Allahabad (per ongeluk), Varanasi, Sarnath en weer terug naar Delhi. Thuiskomen India is voor mij thuiskomen. Direct na de landing voel ik me [...]
Lees verder ›

2020, ontdek jezelf 2.0

Door: Karin Weinberg / 05-01-2020

Bridget Jones Het is 5 januari 2020 en de aftakeling is steeds zichtbaarder: dik, klein, bril, scheve tanden en grijs. Dit klinkt als een fragment uit het dagboek van Bridget Jones. Alleen is dit mijn fragment. De weegschaal geeft een kilo of 4 te veel aan. Best leuk hoor, dat intermittent fasting. Maar als je […]

Lees verder ›

Ben je eigen Chief Happiness Officer

Door: Karin Weinberg / 06-12-2019

Allemaal druk  Rijk, gelukkig en gezond, willen we dat niet allemaal zijn? Maar…geen tijd, geen zin en veel te druk. Vooral dat laatste. Als ik de media mag geloven, zijn we bijna allemaal gestrest, opgebrand of dreigen we om te vallen. Op het werk en dan vooral bij overheidsinstanties als politie, zorg en onderwijs lopen […]

Lees verder ›

De cirkel is rond. En wat dan?

Door: Karin Weinberg / 24-10-2019

Baantjer Op 6 mei 2002 ben ik begonnen bij de Amsterdamse politie. Op 3 hoog achter in de Warmoesstraat, ik voelde me net Baantjer! Alhoewel, mijn werk was wel iets anders. Disciplinaire besluiten schrijven voor collega’s die zich hadden misdragen. Een ander soort boeven vangen. Weer terug Als Rotterdammer vond ik het een fantastisch avontuur [...]
Lees verder ›

Gefaald. Of juist niet?

Door: Karin Weinberg / 18-09-2019

Mijn jeugd was goed, veilig, liefdevol. Zoals het hoort eigenlijk. En zoals het hoorde maakte ik m’n huiswerk, behaalde m’n eindexamen en ging studeren. Mijn vader zei dat ik een goed stel hersens had en dat ik de kans en mogelijkheden had om te studeren. Die had hij nooit gehad. Natuurlijk deed ik dat, hij […]

Lees verder ›

I love India reis 2019

Door: Karin Weinberg / 06-03-2019

In februari 2019 was de allereerste I love India-reis. Met 5 vrouwen hebben we een rondreis gemaakt en heb ik mijn liefde voor het land, de cultuur, het eten, de mensen, yoga en spiritualiteit gedeeld. En met succes! De vrouwen vonden het incredible. En dat was het zeker.

Lees verder ›
1 2