Bedrijfsyoga & meer

  | Voor vitale medewerkers

De YogaZaak is gespecialiseerd in bedrijfsyoga en meditatie, mindfulness en coaching. De YogaZaak kan jou en je medewerkers helpen om rust en ontspanning te vinden in de dagelijkse drukte op het werk. Meer vitaliteit, meer balans en minder stress. We geven groeps- en individuele lessen bij jou op kantoor of online. We nemen zelf alle benodigdheden mee of schaffen de yogamatten en dekentjes voor jullie aan. De lessen zijn gemiddeld een uur. Dit kan zowel voor, tijdens of na werktijd.

business yoga

Workshop

Ben je benieuwd welke vorm van bedrijfsyoga het beste past bij jouw bedrijf? Wil je zelf ervaren hoe ontspannend mijn bedrijfsyoga is? In een uur neem ik je mee in de yogawereld. Boek een eenmalige workshop ter kennismaking of neem contact met mij op voor meer informatie.

Yoga zorgt voor:

 • Minder stress
 • Een betere fysieke conditie
 • Meer focus / concentratie
 • Meer energie
 • Meer vitaliteit & weerbaarheid
 • Meer creativiteit & productiviteit

Een workshop is er al vanaf

€ 200,00 excl btw

No Stress-pakket

  Bedrijfsyoga vermindert stress

Bedrijfsyoga helpt bij het verminderen van werkstress. We leren je verschillende technieken waarmee je je – ook tijdens het werk – beter kunt ontspannen. Een goed voorbeeld van medewerkers, die door hun werk (veel) last hebben van stress, zijn politieambtenaren. Daarom geef ik minstens twee keer per week yogales bij de Amsterdamse politie. Dit heeft tot goede resultaten geleid: minder stress en meer focus, productiviteit en creativiteit.

“Ik kan de lastigste situaties nu beter aan.”

Lucie, politievrouw

Als je wekelijks yoga beoefent voor langere tijd, bijvoorbeeld een half jaar lang, ervaar en voel je wat de effecten zijn van yoga op je hoofd en je lijf. Hiervoor heb ik het speciale NO STRESS-pakket van 10 lessen, online of bij jou op kantoor.

  Yoga geeft rust en focus

Yoga is ideaal om een burn-out te voorkomen. Met yoga leer je weer naar jezelf en je eigen lichaam te luisteren. Yoga helpt je bij het herkennen van de stresssignalen van je lichaam. Yoga laat je ontspannen op de momenten waarop het even te veel wordt en is ook ideaal als onderdeel van een re-integratietraject na een burn-out. Want met meer rust en focus herstel je vaak sneller van bijvoorbeeld een burn-out.

“De yogalessen van Karin hebben echt bijdragen aan het herstel na mijn burn-out. Het was voor mij een manier om op een vriendelijke manier weer contact te maken met mijn lichaam. De lessen hebben letterlijk geholpen weer balans te vinden.”

Sam, docent HvA

“Ik startte bij Karin met chronische stressklachten, en nu zijn deze veel minder. Na de les zijn mijn spieren weer soepel en is mijn geest rustig. En ziet alles er net wat mooier uit. Ik ben me bewuster geworden van mijn houding en ademhaling, en weet beter hoe ik me kan ontspannen.”

Martine, onderzoeker bij de overheid

Yogaworkshop als bedrijfsuitje

Wil je op een originele manier je medewerkers laten ontspannen en meer verbinding laten maken met elkaar? Kies dan eens voor een yogaworkshop. Een yogaworkshop tijdens een bedrijfsuitje of teamdag haalt –op een respectvolle, ontwapenende en rustgevende manier– iedereen even uit zijn comfortzone. Samen stilstaan bij het hier en nu, zonder te denken aan de stress van gisteren of de zorgen van morgen. Als dat geen positief effect heeft op de teamspirit!? Wil je ook een originele workshop voor jouw team? Neem dan nog even contact met mij op!

 “Het was super! En als er van de 22 mensen er slechts 1 wegloopt, dan is dat een geweldig resultaat. Lachen omdat het onwennig is, is alleen maar leuk. Maar tijdens de eindontspanning gewoon 21 mensen die in de briefingruimte languit muisstil liggen, vind ik een superprestatie. Je hebt het talent om mensen down to earth mee te nemen in de yogawereld!”

De organisator van een teambuildingsuitje van de politie Amsterdam

Mogelijkheden

Bedrijfsyoga is altijd maatwerk. Ik kan dus alle soorten yogalessen verzorgen. Zoals:

 • Wekelijkse yoga (voor een half jaar)
 • Module van 10 lessen
 • Voor, tijdens of na werktijd
 • In house, dus bij jou op kantoor
 • Les van 60 minuten
 • Wij kunnen de yogamatten en dekentjes voor je meenemen of voor je aanschaffen
 • Kleine groepen (maximaal 15 deelnemers) dus veel persoonlijke aandacht