De YogaZaak / Blog / Yoga voor statushouders

Yoga voor statushouders

Sinds mei geef ik twee keer per week yoga aan vrouwelijke statushouders en buurtbewoners bij Boost Transvaal. Dit is een ontmoetingsplek waar vluchtelingen en buurtbewoners samen werken aan integratie. Inmiddels is er een heel mooie, hartverwarmende lieve groep ontstaan die trouw elke week komt. Ze vinden het “heel relaxed” en zijn zo dankbaar. En ik ook natuurlijk!

De YogaZaak geeft met alle liefde en enthousiasme yoga aan verschillende groepen. Van politieagent tot vluchteling, van marinier tot huisvrouw. Of je nou lenig bent of juist niet, of je oud of jong bent, bij mij is een ieder welkom om yoga te volgen.

Deel dit artikel

Yoga in uw bedrijf is altijd maatwerk.

Ik kom graag langs om kennis met u en uw bedrijf te maken.
Door alvast een aantal vragen te beantwoorden kan ik doelgericht op uw aanvraag in gaan. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.